top of page
shutterstock_428964409.jpg

Scoping & Web projektledelse: DKT Comega

Scoping & Web projektledelse: DKT Comega

I modsætning til velkendte brands som Microsoft eller Apple, tilbyder DKT et komplekst produktsortiment, som den gængse forbruger ikke umiddelbart kender til. Som led i at opbygge deres digitale synlighed havde DKT derfor et specifikt mål for øje: de ville skabe et website, der kunne formidle denne kompleksitet yderst simpelt.

KUNDE:

DKT Comega​

WEBSITE:

www.dktcomega.com

SERVICES:

Web projektledelse, scoping, SEO, tracking, UX-test, indholdsmigrering, billedindkøb og CMS-workshop

DKT1.png

01

Udfordring

Med mange års erfaring inden for industrien og en etableret kundebase var DKT i stand til at imødekomme og overgå nutidens behov. Dog havde DKT også et ønske om at kunne imødekomme fremtidens behov, hvorfor de var nødsagede til at opbygge større online synlighed.

02

Løsning

Et moderne og simpelt website, der formidler DKT’s produktsortiment på en brugervenlig måde, mens der også er gjort plads til spændende fortællinger, branding og interaktivitet – og selvfølgelig tjekkede funktioner!

DKT2.png
DKT3.png

03

Resultater

DKT er nu i besiddelse af et website, der understøtter deres mål om at møde fremtidens behov inden for industrien samt deres ambition om at kunne interagere med kunder gennem indhold. CMS’en er simpel og forsyner derved DKT med en stor grad af fleksibilitet til at bygge videre på deres digitale synlighed.

OFF_ROAD_FP_ BG-img_edited.jpg

HAR I EN IDE?

Fortæl os om den!

Vi hjælper med at realisere jeres digitale idéer

bottom of page