top of page

Web Project Management:
Ford Showroom

Web Project Management: Ford Showroom

I al beskedenhed har OFF ROAD været en afgørende faktor i den digitale forandring af hele brugtbils markedet i Danmark. Med fokus på at gøre bilkøb for private på Nettet så simpelt og transparent som muligt, har vi udviklet en webshop til ALD, der var – og fortsat er – revolutionerende for salg og køb af brugte biler.

KUNDE:

Ford Private Lease i samarbejde med ALD Automotive Group

WEBSITE:

www.fordprivatleasing.dk

SERVICES:

Web projektledelse, scoping, webudvikling, Google Ads og UX/UI

ford.png

01

Udfordring

Opgaven var at udvikle en løsning til at præsentere leasing af Fords biler på Nettet. Finansiering og bilsalg er relative komplekse størrelser, så udfordringen var at udvikle en enkel og pragmatisk løsning, der både var visuelt tiltalende og gjorde præsentationen af specifikationer og priser, så simpel som muligt.

02

Løsning

Et simpelt digitalt showroom for Ford-modeller hvor kunder har mulighed for at sætte deres eget præg på deres leasingkontrakt, mens den månedlige ydelse justeres på baggrund af hver tilpasning, de foretager. Ordren kan udformes og lægges online helt uden problemer – en gnidningsløs og rar oplevelse for kunden.

bil-ford.png
ford-fiesta.png

03

Resultater

Ford lykkedes med at imødekomme nutidens krav om skræddersyning og digitalisering ved at overgive store dele af kontrollen til kunderne og muliggøre deres personlige tilpasning af leasingkontrakten online. Mens dette er enormt fordelagtigt for kunden, øger det også effektiviteten af lead- og salgsadministrationen – en klar win-win situation.

OFF_ROAD_FP_ BG-img_edited.jpg

HAR I EN IDE?

Fortæl os om den!

Vi hjælper med at realisere jeres digitale idéer

bottom of page