top of page

Digitale Medier & Marketing: Liberal Alliance

Digitale Medier & Marketing: Liberal Alliance

Det er ikke nemt, som et lille parti, at bryde igennem med politiske budskaber i medierne. Udover de mange andre partiers kampagner, så “konkurrerer” alle partier også i medierne med de politiske emner og historier, som drives frem af journalister, organisationer, tænketanke og ikke mindst af privatpersoner på de sociale medier. Politisk kommunikation kræver både overblik, kirurgisk præcision og hurtig reaktionsevne. OFF ROAD har bistået Liberal Alliance fra før Henrik Qvortrup måtte spise sin gamle hat på Go’Morgen Danmark i 2011.

KUNDE:

Liberal Alliance​

WEBSITE:

www.liberalalliance.dk

SERVICES:

Digitale Medier & Marketing, medieplanlægning, medieindkøb, sociale medier, webudvikling og UX/UI-design

OR-case-img-2.png

01

Udfordring

Liberal Alliance udfordrede fra starten måden af kommunikere politiske budskaber. Via store, velskrevne og lange tekster i print annoncer indrykket i landets dagblade, brød Liberal Alliance kutymen med smilende politikere, hundevalpe og budskaber om dyrevelfærd på buslangsider. Udfordringen bestod i at folde annoncestrategien ud på de digitale platforme, hvor målgruppernes adfærd i langt højere grad er differentieret.

02

Løsning

En skræddersyet digital kampagneplatform for kandidater, mikrosegmentering på Facebook, YouTube-annoncer og digitale bannere med hovedbudskaber på de mest dominerende danske mediesites. Disse er kun små bidder af de kampagner, der blev stykket sammen af OFF ROAD som kampagneansvarlige for Liberal Alliance.

LA4.png
LA3.png

03

Resultater

En af de mest digitalt prægede politiske kampagner under valgene med hovedfokus på at nå ud til de yngre vælgere. Rigt indhold, intelligent segmentering og smart målretning var store dele af løsningen, der udfordrede traditionerne om, hvilke kanaler der benyttes til en politisk kampagne. Kampagnerne var yderst effektive til at skabe opmærksomhed om Liberal Alliance’s politik, men ved Folketingsvalget den 5. juni 2019 blev det politiske landskab og antallet af Liberal Alliance’s mandater i Folketinget, ændret markant.

OFF_ROAD_FP_ BG-img_edited.jpg

HAR I EN IDE?

Fortæl os om den!

Vi hjælper med at realisere jeres digitale idéer

bottom of page