top of page
Image1_edited_edited_edited_edited_edite

Digital Account Director

 

Digital Account Director

København, Oktober 2023

Vi søger en Digital Account Director til varetagelse af det overordnede ansvar for udvalgte kunder. Arbejdet omfatter rådgivning ift. kundernes marketing og kommunikationsstrategier, udvikling af digitale brugerrejser, udvikling af digitale mediestrategier, planlægning af kampagner, indhold og kommunikation til SoMe, web og e-mail, samt ansvaret for udvalgte webudviklingsopgaver i tæt samarbejde med projektledere og digitale specialister i OFF ROAD. Din kontaktflade vil eksternt være til kundernes beslutningstagere, samt diverse samarbejdspartnere i bureaubranchen.  

Dine opgaver vil blandt andet bestå af at:

 • Forme digitale marketing og kommunikationsstrategier, udvikle oplæg, analyser, evalueringer og lignende

 • Planlægge eksekveringen af diverse aktiviteter, inkl. indholdsproduktion til diverse digitale kanaler, webudviklingsprojekter, kampagner og lignende.

 • Uddelegere opgaver til de digitale specialister på bureauet, samt sikre, at opgaverne bliver løst inden for deadline og med høj kvalitet.

 • Sikre høj kundetilfredshed, via tæt dialog og høj ansvarstagen, ift. dine kunders behov

 • Lede samarbejdet med vores samarbejdspartnere i den digitale branche, f.eks. ift. medier, data, videoproduktion, webudvikling, etc.

 • Researche og holde dig opdateret på de nyeste muligheder indenfor digital strategi

Om stillingen

I OFF ROAD er læringskurven stejl, derfor er erfaring med ovennævnte opgaver ikke et krav, men en fordel. Der er i stillingen rigtig gode udviklingsmuligheder, samt muligheder for en meget høj grad af ansvar for egne opgaver.

 

Vi søger dermed en medarbejder, der har masser af gå-på-mod, som ønsker at udvikle sig og som tænder på at arbejde på tværs af alle gængse digitale discipliner.

Din profil

 • Du har en relevant marketing uddannelse på højt niveau, gerne Cand.Merc (kom), cand.merc. e-business eller lignende.

 • Du har erfaring med digital medie/marketing og kommunikationsstrategi, enten fra bureau eller fra en marketingafdeling

 • Du er proaktiv, målrettet, ansvarsfuld, udadvendt og ikke mindst har et godt humør

 • Du er omstillingsparat og tilpasser dig de behov og ønsker som kunder og forretningen stiller

 • Du er kommunikativt stærk på både dansk og engelsk

 • Du er lærenem, struktureret, analytisk og et udpræget ordensmenneske

 • Du har erfaring med Microsoft Office, herunder Excel og Powerpoint og har nemt ved at lære nye systemer at kende

Ansøgning

 

Om OFF ROAD

OFF ROAD er et digitalt strategisk bureau i hastig vækst og udnævnt til Gazelle af Børsen hele tre gange i træk. Vores opgaver spænder fra rådgivning omkring digital forretningsstrategi til scoping, projektledelse og eksekvering af digitale projekter over til medie-marketing ydelser, herunder SoMe, kommunikations- og mediestrategi, planlægning, indkøb og optimering af annoncering. Vi arbejder for kunder i flere lande og i alle slags industrier, fra restaurations- og underholdningsbranchen til bilsalg og finansielle ydelser.

 

Vi er unikke i Danmark idet vi er 100% danskejet, og således uafhængige af udenlandske reklamebureau koncerner og deres økonomiske interesser. Vi løser typisk opgaver for danske kunder, men får flere og flere opgaver i Europa.

Hos OFF ROAD går vi op i proaktivitet og ansvarstagen samt kontinuerlig faglig udvikling. Vi går meget op i at skabe en god stemning i dagligdagen, udfordre og komplimentere hinanden fagligt, samt at skabe gode, og tætte relationer til vores kunder og andre forretningspartnere. Vi har et godt arbejdsmiljø, sammenhold og fællesskab kollegaerne imellem og har ofte sociale arrangementer, både på og udenfor kontoret. Vi tilbyder desuden både sund frokostordning og frugtordning.

Interesseret?
OFFROAD_PowerPoint_Template billeder_2022_1200x800_2.jpg
OFF_ROAD_FP_ BG-img.png

HAR I EN IDÉ?

Fortæl os om den!

Vi hjælper med at realisere jeres digitale idéer

bottom of page