Image1_edited_edited_edited_edited_edite

Digital Media Specialist

 

Digital Media Specialist

København, Maj 2022
 

OFF-ROAD søger en Digital Media Specialist til arbejdet med digital medieplanlægning og digitale kampagner. Erfaring med kampagneeksekvering på digitale medier som SoMe, Google Ads eller bannerannoncering, samt systemer som Google Analytics er ikke et krav, men en fordel. Du skal dog gerne være god til hurtigt og intuitivt at sætte dig ind i nye systemer og platforme. Du bør være talstærk og analytisk og endelig skal du være god til at holde mange bolde i luften samtidig.

 

Dine opgaver vil blandt andet bestå af:

  • Digital medieplanlægning og kampagne eksekvering på forskellige platforme, samt evaluering og rapportering

  • Optimering, evaluering og rapportering på selvsamme kampagneaktiviteter

  • Udarbejdelse af præsentationer i forbindelse med kampagneoplæg, evalueringer eller lignende

  • Researche og holde dig opdateret på de nyeste muligheder inden for SoMe og andre digitale medier

I OFF ROAD er læringskurven stejl, derfor er erfaring med ovennævnte opgaver ikke et krav, men en fordel. Der er i stillingen rigtig gode udviklingsmuligheder, samt muligheder for en meget høj grad af ansvar for egne opgaver.

Din profil

  • Du er struktureret, analytisk, tal-stærk og omstillingsparat

  • Du har en relevant marketing uddannelse på højt niveau, gerne cand.merc, Cand. IT eller lignende

  • Du er proaktiv, struktureret og ansvarsfuld

  • Du har god erfaring med Microsoft Office, herunder Excel og Powerpoint

Ansøgning

 

Stillingen er en fuldtidsstilling.

Om OFF-ROAD

OFF-ROAD er et digitalt strategisk bureau i hastig vækst og udnævnt til Gazelle af Børsen hele tre gange i træk. Vores opgaver spænder fra rådgivning omkring digital forretningsstrategi til scoping, projektledelse og eksekvering af digitale projekter over til medie-marketing ydelser, herunder SoMe, kommunikations- og mediestrategi, planlægning, indkøb og optimering af annoncering. Vi arbejder for kunder i flere lande og i alle slags industrier, fra restaurations- og underholdningsbranchen til bilsalg og finansielle ydelser.

Vi er unikke i Danmark idet vi er 100% danskejet, og således uafhængige af udenlandske reklamebureau koncerner og deres økonomiske interesser. Vi løser typisk opgaver for danske kunder, men får flere og flere opgaver i Europa.

Hos OFF Road går vi op i proaktivitet og ansvarstagen samt kontinuerlig faglig udvikling. Vi går meget op i at skabe en god stemning i dagligdagen, udfordre og komplimentere hinanden fagligt, samt at skabe gode, og tætte relationen til vores kunder og andre forretningspartnere. Vi har et godt arbejdsmiljø, sammenhold og fællesskab kollegaerne imellem og har ofte sociale arrangementer, både på og udenfor kontoret. Vi tilbyder desuden både sund frokostordning og frugtordning.

Interesseret?
OF baggrund.jpg
OFF_ROAD_FP_ BG-img.png

HAR I EN IDÉ?

Fortæl os om den!

Vi hjælper med at realisere jeres digitale idéer