top of page
Image1_edited_edited_edited_edited_edite

Digital Project Manager

 

Digital Project Manager

København, December 2023

 

Digital Projekt Manager

Er du systematisk i din tilgang med et stort overblik og drive, så har vi brug for dig i en stilling som projektleder til styring og koordinering af digitale projekter i OFF ROAD.

Du vil få ansvaret for planlægning, koordinering og kvalitetssikring af projekter fra start til slut. Du vil spille en central rolle i samspillet imellem kunde og udviklingsteam, hvor du er den, der sørger for fremdrift og forventningsafstemning med alle interessenter. Derudover vil du komme til at arbejde tæt sammen med vores tre andre digitale projektledere og et team af dygtige kolleger med speciale i digital marketing og kommunikation.

Det er en fordel, hvis du tidligere har været med til at udrulle CRM-systemer for en større organisation – enten internt eller som ekstern konsulent. Det vil sige, du ved, hvad det kræver at lede integrationsprojekter mellem f.eks. marketing, web og CRM-systemer som Hubspot, Salesforce, Zoho eller lign. Ligeledes vil det være en fordel, hvis du kender CMS’er som f.eks. Umbraco eller Sitecore samt projektstyringsværktøjer som Monday eller Zenhub.

Blandt dine opgaver vil være:

 • Planlægge og koordinere projekter, så de kommer sikkert i mål og sørge for hele tiden at have overblikket over tid, budget og scope via projektstyringsværktøjer

 • Udrulning af større CRM-projekt med mange aktører og interessenter

 • Projektledelse og scoping af web udviklingsprojekter

 • Holde styr på budgetter og fakturaer, så der sikres, at vi ikke overskrider det planlagte

 • Løbende rapportere og forventningsafstemme med kunder og interessenter om opgaver og projekter

 • Være teknisk superbruger og system-support for kollegaer i CRM

For at lykkes i stillingen er det vigtigt, at du som person er:

 • Yderst struktureret, grundig og systematisk i din tilgang til opgaver

 • God til at holde overblik over mange opgaver og projekter samtidigt, så du sikrer at små såvel som store opgaver færdiggøres og leveres rettidigt med høj kvalitet

 • God til at samarbejde med både interne og eksterne partnere samt ikke bange for at tage de svære samtaler nogle gange, hvis der f.eks. skal sadles om i et projekt

 • Proaktiv, løsningsorienteret, ansvarsbevidst og med et godt helhedssyn

Derudover forestiller vi os, at du har:

 • Minimum 2 års erfaring med koordinering af digitale projekter

 • Erfaring med CRM-systemer og måske endda været med til at drive et integrationsprojekt tidligere

 • En relevant IT- eller projektlederuddannelse fra f.eks. IT Universitet, CBS, KEA, CPH Business eller lignende

 • Gode kommunikationsfærdigheder på engelsk, da ikke alle interessenter taler dansk

 • En god teknisk forståelse og generelt stærke IT- såvel som kommunikationskompetencer

 • God erfaring med Microsoft Office, herunder Excel og Powerpoint, samt projektstyringsværktøjer som f.eks. Monday, Zenhub eller lignende

 • Kendskab til CMS’er som f.eks. Umbraco eller Sitecore

Ansøgning

Du kan søge stillingen ved at sende din ansøgning til [job]@offroadglobal.com

Om OFF-ROAD

OFF ROAD er et digitalt strategisk bureau i hastig vækst og udnævnt til Gazelle af Børsen hele tre gange i træk. Vores opgaver spænder fra rådgivning omkring digital forretningsstrategi til scoping, projektledelse og eksekvering af digitale projekter over til medie-marketing ydelser, herunder SoMe, kommunikations- og mediestrategi, planlægning, indkøb og optimering af annoncering. Vi arbejder for kunder i flere lande og i alle slags industrier, fra restaurations- og underholdningsbranchen til bilsalg og finansielle ydelser.

Vi er unikke i Danmark idet vi er 100% danskejet, og således uafhængige af udenlandske reklamebureau koncerner og deres økonomiske interesser. Vi løser typisk opgaver for danske kunder, men får flere og flere opgaver i Europa.

Hos OFF ROAD går vi op i proaktivitet og ansvarstagen samt kontinuerlig faglig udvikling. Vi går meget op i at skabe en god stemning i dagligdagen, udfordre og komplimentere hinanden fagligt, samt at skabe gode, og tætte relationer til vores kunder og andre forretningspartnere. Vi har et godt arbejdsmiljø, sammenhold og fællesskab kollegaerne imellem og har ofte sociale arrangementer, både på og udenfor kontoret. Vi tilbyder desuden både sund frokostordning og frugtordning.

Interresseret?

OFFROAD_PowerPoint_Template billeder_2022_1200x800_2.jpg
OFF_ROAD_FP_ BG-img.png

HAR I EN IDÉ?

Fortæl os om den!

Vi hjælper med at realisere jeres digitale idéer

bottom of page