Image1_edited_edited_edited_edited_edite

Digital Projektleder

 

Digital Projektleder

København, Oktober 2021

Digital Projektleder

OFF ROAD vækster fortsat og søger en digital projektleder til styring af flere af vores spændende digitale udviklingsprojekter.

Du kommer til at spille en central rolle i samspillet imellem kunden og udviklingsteamet og kommer til at arbejde med planlægning, samt styring af web udviklingsprojekter fra start til slut. Du vil arbejde sammen med et team af dygtige kolleger, eksterne partnere, samt have direkte kundekontakt i tæt samarbejde med kollegaer.

Du bør have din ”digitale værktøjskasse” i orden og erfaring med koordinering af webprojekter er en fordel, men ikke et krav. Du skal have en god teknisk forståelse og generelt have stærke IT, såvel som kommunikationskompetencer. Du bør være struktureret og analytisk i din tilgang og endelig skal du være god til at holde mange bolde i luften samtidig. Du har stor selvdisciplin og sikrer, at små såvel som store opgaver færdiggøres og leveres rettidigt med høj kvalitet.

Endelig er det også vigtigt, at du prioriterer sammenholdet på din arbejdsplads højt. Vi går nemlig meget op i at skabe en god stemning i dagligdagen, udfordre og komplimentere hinanden fagligt, samt at skabe tætte og ikke mindst lange relationen med vores kunder og andre forretningspartnere.

 

Stillingen er nomineret til 37 timer per uge.

Din profil

  • Du har gerne minimum 2 års erfaring med koordinering af digitale udviklingsprojekter 

  • Du har en relevant marketing uddannelse på højt niveau fx CBS eller IT Universitet.

  • Du er yderst struktureret og analytisk, samt overbevisende i præsentationer og diskussioner

  • Du “tænder på” at arbejde i et iværksætter-miljø, er omstillingsparat og tilpasser dig de behov og ønsker som kunder og forretning stiller

  • Du er målrettet, ambitiøs, ansvarsfuld, udadvendt og har godt humør

  • Du har god erfaring med Microsoft Office, herunder Excel og Powerpoint.

 

Ansøgning

Du kan søge stillingen ved at sende ansøgning til job[@]offroadglobal.com

Om OFF-ROAD

OFF ROAD er et digitalt strategisk bureau med services og kompetencer inden for alt fra rådgivning om forretningsstrategi, scoping af digitale projekter, digital projektledelse, samt medie- og marketingopgaver. Vi arbejder for kunder i flere lande og i alle slags industrier, fra restaurations- og underholdningsbranchen til bilsalg og finansielle ydelser.

OFF ROAD har nu i tre år i træk – i 2018, 2019 og 2020 – modtaget Børsens Gazellepris.

Vi er unikke i Danmark idet vi er 100% danskejet, og således uafhængige af udenlandske reklamebureau koncerner og deres økonomiske interesser. Vi løser typisk opgaver for danske kunder, men får flere og flere opgaver i Europa.

Vi går meget op i at skabe en god stemning i dagligdagen, udfordre og komplimentere hinanden fagligt, samt at skabe gode, og tætte relationen til vores kunder og andre forretningspartnere. Vi har et stærk fællesskab kollegaerne imellem og har ofte sociale arrangementer, både på og udenfor kontoret. Vi tilbyder desuden både sund frokostordning og frugtordning.

Interresseret?

OF baggrund.jpg
OFF_ROAD_FP_ BG-img.png

HAR I EN IDÉ?

Fortæl os om den!

Vi hjælper med at realisere jeres digitale idéer