Digital Projektleder

Digital Projektleder

OFF ROAD vækster fortsat og søger nu en digital projektleder til styring af flere af vores spændende digitale udviklingsprojekter.

Du kommer til at spille en central rolle i samspillet imellem kunden og udviklingsteamet og kommer til at arbejde med planlægning, samt styring af web udviklingsprojekter fra start til slut. Du vil arbejde sammen med et team af dygtige kolleger, eksterne partnere, samt have direkte kundekontakt i tæt samarbejde med kollegaer.

Du bør have din ”digitale værktøjskasse” i orden og erfaring med koordinering af webprojekter er en fordel, men ikke et krav. Du skal have en god teknisk forståelse og generelt have stærke IT, såvel som kommunikationskompetencer. Du bør være struktureret og analytisk i din tilgang og endelig skal du være god til at holde mange bolde i luften samtidig. Du har stor selvdisciplin og sikrer, at små såvel som store opgaver færdiggøres og leveres rettidigt med høj kvalitet.

Endelig er det også vigtigt, at du prioriterer sammenholdet på din arbejdsplads højt. Vi går nemlig meget op i at skabe en god stemning i dagligdagen, udfordre og komplimentere hinanden fagligt, samt at skabe tætte og ikke mindst lange relationen med vores kunder og andre forretningspartnere.

Stillingen er normeret til 37 timer per uge.

Din profil

  • Du har gerne minimum 2 års erfaring med koordinering af digitale udviklingsprojekter
  • Du har en relevant marketing uddannelse på højt niveau fx CBS eller IT Universitet.
  • Du er yderst struktureret og analytisk, samt overbevisende i præsentationer og diskussioner
  • Du “tænder på” at arbejde i et iværksætter-miljø, er omstillingsparat og tilpasser dig de behov og ønsker som kunder og forretning stiller
  • Du er målrettet, ambitiøs, ansvarsfuld, udadvendt og har godt humør
  • Du har god erfaring med Microsoft Office, herunder Excel og Powerpoint.

Ansøgning

Du kan søge stillingen via job@offroadglobal.com

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Janice Bang Elkjær på jbe[@]offroadglobal.com.

Om OFF-ROAD

OFF-ROAD er et digitalt strategisk bureau i hastig vækst og blev udnævnt til Gazelle af Børsen både i 2018 og 2019. Vores opgaver spænder fra rådgivning omkring digital forretningsstrategi til scoping, projektledelse og eksekvering af digitale projekter over til medie-marketing ydelser, herunder kommunikations- og mediestrategi, planlægning, indkøb og optimering af annoncering. Vi arbejder for kunder i flere lande og i alle slags industrier, fra restaurations- og underholdningsbranchen til bilsalg og finansielle ydelser.

Interesseret?

Har I en idé?

Fortæl os om den!

Vi hjælper jer med at realisere jeres digitale idéer