Image1_edited_edited_edited_edited_edite

Client Lead

 

Client Lead

København, December 2021


Client Lead

Grundet kundetilgang søger vi en Client Lead til OFF ROAD's kontor på Indiakaj, Østerbro, til arbejdet med digital strategisk rådgivning af vores kunder i både ind- og udland. Opgaverne spænder bredt over flere discipliner inden for digital medie- og marketingstrategi, samt rådgivning om digital udvikling og forretningsstrategi.

Om stillingen

Som Client Lead vil du få det overordnede ansvar for et udvalg af bureauets kunder samt være med inde over opstarten og udviklingen af nye kunder. Du vil i samarbejde med resten af teamet, få ansvaret for at forme digitale strategier, udvikle kundeoplæg, samt varetage ansvaret og lede samarbejdet med vores samarbejdspartnere i den digitale branche. På større digitale opgaver, vil du stå i spidsen for ledelse af hele projektet, supporteret af vores projektteam. Dit ansvar vil indebære fokus på at sikre høj kundetilfredshed, via tæt dialog og høj ansvarstagen ift. kundens behov. Dine kontaktpunkter hos kunden vil ofte være både på direktionsniveau, samt på tværs af kundens forskellige kompetenceafdelinger. 

I dagligdagen kommer du til at bruge en stor del af din tid på dialogen med kunderne, udvikling og eksekvering af deres digitale strategier i samarbejde med de relevante ressourcer internt i OFF ROAD. Her vil du have ansvaret for, at opgaverne uddelegeres til en lang række specialister, men det vil være dit ansvar at sikre, at opgaverne bliver løst inden for deadline og sikrer en høj kvalitet af slutproduktet. Det er en meget udadvendt rolle, hvor du får stor mulighed for at præge udviklingen både hos kunderne, samt i OFF ROAD og med stor mulighed for at sætte dig fingeraftryk på projekterne og strategierne.

Stillingen er normeret til 37 timer per uge, og kan tiltrædes hurtigst muligt.
 

Din profil

 • Du har minimum 5 års erfaring med digital medie/marketing planlægning og rådgivning, enten fra bureau eller fra en marketingafdeling

 • Du er struktureret, analytisk, talstærk og overbevisende i præsentationer og diskussioner

 • Du er omstillingsparat og tilpasser dig de behov og ønsker som kunder og forretning stiller

 • Du er målrettet, ambitiøs, loyal, ansvarsfuld, udadvendt og har godt humør

 • Du har god erfaring med Microsoft Office, herunder Excel og Powerpoint

Kvalifikationer

For at få succes i jobbet forestiller vi os, at:

 • Du er tillidsvækkende, imødekommende og meget udadvendt

 • Du arbejder selvstændigt, struktureret og proaktivt

 • Du arbejder godt i en hektisk og udviklende virksomhed

 • Du har høj integritet og er yderst loyal, da du skal håndtere fortrolige informationer - internt som eksternt

 • Du har gode kommunikationsevner, dygtig til grammatik og behersker som minimum flydende dansk og engelsk, både skriftligt og mundtligt

 • Du har stærke projektleder-egenskaber og er god til at planlægge længere ud i fremtiden

 

Ansøgning

Om OFF-ROAD

OFF ROAD er et digitalt strategisk bureau med services og kompetencer inden for alt fra rådgivning om forretningsstrategi, scoping af digitale projekter, digital projektledelse, samt medie- og marketingopgaver. Vi rådgiver kunder i alle industrier og i alle markeder fra vores kontor ved havnefronten i København.

OFF ROAD har hele tre gange – i 2018, 2019 og 2020 – modtaget Børsens Gazellepris.

Vi er unikke i Danmark idet vi er 100% danskejet, og således uafhængige af udenlandske reklamebureau koncerner og deres økonomiske interesser. Vi løser typisk opgaver for danske kunder, men får flere og flere opgaver i Europa.

Vi går meget op i at skabe en god stemning i dagligdagen, udfordre og komplimentere hinanden fagligt, samt at skabe gode, og tætte relationen til vores kunder og andre forretningspartnere. Vi har et stærk fællesskab kollegaerne imellem og har ofte sociale arrangementer, både på og udenfor kontoret. Vi tilbyder desuden både sund frokostordning og frugtordning.

Interresseret?

Off-road.jpg
OFF_ROAD_FP_ BG-img.png

HAR I EN IDÉ?

Fortæl os om den!

Vi hjælper med at realisere jeres digitale idéer