Image1_edited_edited_edited_edited_edite

Digital Account Director

 

Digital Account Director

København, September 2021


Digital Account Director

Vi leder efter en ny kollega til OFF ROAD’s kontor på Indiakaj, Østerbro, til arbejdet med digital strategisk rådgivning af vores kunder i både ind- og udland. Opgaverne spænder bredt over flere discipliner inden for digital medie- og marketingstrategi, samt rådgivning om digital udvikling og forretningsstrategi.

 

Om stillingen

Som Digital Account Director vil du få det overordnede ansvar for et udvalg af bureauets kunder, samt være med inde over opstarten og udviklingen af nye kunder. Det indebærer fokus på at sikre høj kundetilfredshed, via tæt dialog og høj ansvarstagen ift. kunden behov. Du vil i samarbejde med resten af teamet, få ansvaret for at udvikle kundeoplæg, forme digitale strategier, samt varetage ansvaret og lede samarbejdet med vores samarbejdspartnere i den digitale branche. På større digitale udviklingsopgaver, vil du stå i spidsen for ledelse af hele projektet også supporteret af et kundeteam.

 

I dagligdagen kommer du til at bruge en stor del af din tid på dialogen med kunderne, udvikling og eksekvering af deres digitale strategier i samarbejde med de relevante ressourcer internt i OFF ROAD. Her vil du have ansvaret for, at opgaverne uddelegeres til en lang række specialister, men det vil være dit ansvar at sikre, at opgaverne bliver løst inden for deadline og sikrer en høj kvalitet af slutproduktet. Det er en meget udadvendt rolle, hvor du får stor mulighed for at præge udviklingen både hos kunderne, samt i OFF ROAD og med stor mulighed for at sætte dit fingeraftryk på projekterne og strategierne.

Stillingen er normeret til 37 timer per uge, og kan tiltrædes hurtigst muligt.

 

Din profil

 • Du har minimum 3 års erfaring med digital medie/marketing planlægning og rådgivning, enten fra bureau eller fra en marketingafdeling

 • Du er struktureret, analytisk, tal-stærk og overbevisende i præsentationer og diskussioner

 • Du er omstillingsparat og tilpasser dig de behov og ønsker som kunder og forretning stiller

 • Du er målrettet, ambitiøs, loyal, ansvarsfuld, udadvendt og har godt humør

 • Du har god erfaring med Microsoft Office, herunder Excel og Powerpoint

 

Kvalifikationer

For at få succes i jobbet forestiller vi os, at:

 • Du er tillidsvækkende, imødekommende og meget udadvendt

 • Du arbejder selvstændigt, struktureret og proaktivt

 • Du arbejder godt i en hektisk og udviklende virksomhed

 • Du har høj integritet og er yderst loyal, da du skal håndtere fortrolige informationer – internt som eksternt

 • Du har gode kommunikationsevner, dygtig til grammatik og behersker som minimum flydende dansk og engelsk, både skriftligt og mundtligt

 • Du har stærke projektleder-egenskaber og er god til at planlægge længere ud i fremtiden

Ansøgning

 • Du kan søge stillingen via LinkedIn’s Easy Apply funktion eller via mail. Deadline er 15. august og vi påbegynder samtaler fra primo august.

 • Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte COO Janice Bang Elkjær på jbe@offroadglobal.com

 

Om OFF-ROAD

OFF ROAD er et digitalt strategisk bureau med services og kompetencer inden for alt fra rådgivning om forretningsstrategi, scoping af digitale projekter, digital projektledelse, samt medie- og marketingopgaver. Vi rådgiver kunder i alle industrier og i alle markeder fra vores kontor ved havnefronten i København.

OFF ROAD har nu i tre år i træk – i 2018, 2019 og 2020 – modtaget Børsens Gazellepris.

Vi er unikke i Danmark idet vi er 100% danskejet, og således uafhængige af udenlandske reklamebureau koncerner og deres økonomiske interesser. Vi løser typisk opgaver for danske kunder, men får flere og flere opgaver i Europa.

Vi går meget op i at skabe en god stemning i dagligdagen, udfordre og komplimentere hinanden fagligt, samt at skabe gode, og tætte relationen til vores kunder og andre forretningspartnere. Vi har et stærk fællesskab kollegaerne imellem og har ofte sociale arrangementer, både på og udenfor kontoret. Vi tilbyder desuden både sund frokostordning og frugtordning.

Interresseret?

Off-road.jpg
OFF_ROAD_FP_ BG-img.png

HAR I EN IDÉ?

Fortæl os om den!

Vi hjælper med at realisere jeres digitale idéer