top of page
Image1_edited_edited_edited_edited_edite

Junior Account Manager

 

Junior Account Manager

København, Juli 2024

Junior Account Manager

Vi søger en Junior Account Manager til varetagelse af diverse opgaver for udvalgte kunder. Arbejdet omhandler bl.a. planlægning og eksekvering af annoncekampagner på diverse digitale platforme, koordinering af content udvikling til SoMe, udarbejdelse af web og e-mail aktiviteter, samt evaluering og rapportering.

Erfaring med kampagner og content på udvalgte af følgende platforme er en fordel, men ikke et krav:  Facebook, Instagram, Linkedin, Youtube, Google Ads eller programmatic bannerannoncering.

Dine opgaver vil blandt andet bestå af at:
  • Planlægge, opsætte, optimere og evaluere annoncekampagner i diverse medier

  • Planlægge og udarbejde indhold til betalt og organisk SoMe, til websites, samt e-mail marketing og marketing automation

  • Udarbejde præsentationer i forbindelse med kampagneoplæg, evalueringer eller lignende

  • Lave søgeordsanalyser og SEO-optimeret content

 

I OFF ROAD er læringskurven stejl, derfor er erfaring med ovennævnte opgaver ikke et krav, men en fordel. Der er i stillingen rigtig gode udviklingsmuligheder, samt muligheder for en meget høj grad af ansvar for egne opgaver.

Vi søger dermed en medarbejder, der har masser af gå-på-mod, som ønsker at udvikle sig og som er vant til at tage ansvar.

 

Din profil
  • Du er kommunikativt stærk på både dansk og engelsk

  • Du er lærenem, struktureret, analytisk og et udpræget ordensmenneske

  • Du har en relevant marketing uddannelse på højt niveau, gerne Cand.Merc (kom), cand.merc. e-business eller lignende.

  • Du er omstillingsparat og tilpasser dig de behov og ønsker som kunder og forretningen stiller

  • Du er proaktiv, målrettet, ansvarsfuld, udadvendt og ikke mindst har et godt humør

  • Du har erfaring med Microsoft Office, herunder Excel og Powerpoint og har nemt ved at lære nye systemer at kende.

 
Ansøgning

Du kan søge stillingen via LinkedIns Easy Apply-funktion.

Stillingen er fuldtid.

 

Om OFF ROAD

OFF ROAD er et digitalt strategisk bureau i hastig vækst og udnævnt til Gazelle af Børsen hele tre gange i træk. Vores opgaver spænder fra rådgivning omkring digital forretningsstrategi til scoping, projektledelse og eksekvering af digitale projekter over til medie-marketing ydelser, herunder SoMe, kommunikations- og mediestrategi, planlægning, indkøb og optimering af annoncering. Vi arbejder for kunder i flere lande og i alle slags industrier, fra restaurations- og underholdningsbranchen til bilsalg og finansielle ydelser.

Vi er unikke i Danmark idet vi er 100% danskejet, og således uafhængige af udenlandske reklamebureau koncerner og deres økonomiske interesser. Vi løser typisk opgaver for danske kunder, men får flere og flere opgaver i Europa.

Hos OFF ROAD går vi op i proaktivitet og ansvarstagen samt kontinuerlig faglig udvikling. Vi går meget op i at skabe en god stemning i dagligdagen, udfordre og komplimentere hinanden fagligt, samt at skabe gode, og tætte relationer til vores kunder og andre forretningspartnere. Vi har et godt arbejdsmiljø, sammenhold og fællesskab kollegaerne imellem og har ofte sociale arrangementer, både på og udenfor kontoret. Vi tilbyder desuden både sund frokostordning og frugtordning.

Interesseret?
OR2_edited.jpg
OFF_ROAD_FP_ BG-img.png

HAR I EN IDÉ?

Fortæl os om den!

Vi hjælper med at realisere jeres digitale idéer

bottom of page