Image1_edited_edited_edited_edited_edite

Studentermedarbejder hos OFF ROAD

 

Studentermedarbejder

København, Juli 2021
 

Studentermedarbejder – Digitalt Marketingbureau

OFF ROAD søger en studentermedarbejder, som har cirka 2-3 år tilbage af studiet og som vil træde ind i en ansvarsfuld og krævende stilling på et digitalt marketingbureau.

Hvis du er i gang med at uddanne dig inden for marketing, kommunikation og digitale medier og går målrettet efter en karriere inden for dette felt, så er denne stilling måske noget for dig.

Opgaverne spænder bredt over flere discipliner inden for digital medie- og marketingstrategi, samt rådgivning om digital udvikling og forretningsstrategi.

 

Om stillingen

Som studentermedarbejder vil du komme til at arbejde med udarbejdelse af kommunikation til sociale medier samt opsætning, optimering og kampagnestyring af digitale kampagner. Derudover vil stillingen indebære arbejde med e-mailmarkedsføring, udarbejdelse af tekst, foto og video til websites på dansk og engelsk, udarbejdelse af PowerPoint-præsentationer, SEO-arbejde, diverse rapporteringsopgaver samt markedsresearch.

Ud over disse opgaver vil der også være enkelte praktiske opgaver på kontoret.

OFF ROAD arbejder med kunder i forskellige brancher, og du vil derfor få mulighed for at udvikle dine kompetencer i et alsidigt miljø, hvor alle bidrager til at nå i mål med opgaverne. Derudover vil du opleve, at hverdagen i OFF ROAD er varierende og at der ikke er to dage, som er ens.

Vi søger derfor en ambitiøs og målrettet medarbejder, som trives i et dynamisk og til tider hektisk miljø med en stejl læringskurve inden for digital markedsføring. Samtidig vil stillingen give dig mulighed for at vise dine evner med henblik på en mulig fuldtidsansættelse efter studiet.

Stillingen som studentermedarbejder er på 20 timer per uge og kan tiltrædes snarest muligt. Vi er fleksible mht. arbejdstider – ikke mindst i forbindelse med travle eksamensperioder.

 

Din profil:

  • Du har cirka 2-3 år tilbage af en relevant marketinguddannelse, f.eks. HA(kom.), Cand.merc.(kom), Cand.merc.EMF eller lignende.

  • Du har interesse for digitale medier, kommunikation og markedsføring samt brugen af data som fundament for strategi og optimering

  • Du er god til at skrive på både dansk og engelsk – uanset om det er til SoMe, web, mail eller noget helt fjerde

  • Du er analytisk, struktureret og arbejder hjemmevant i Excel og PowerPoint

  • Du motiveres af at arbejde i et dynamisk miljø, er omstillingsparat og tilpasser dig de behov og ønsker, som kunder og forretning stiller

  • Du er engageret, ambitiøs, proaktiv, ansvarsfuld, udadvendt og har godt humør

Om OFF-ROAD

OFF ROAD er et digitalt marketingbureau placeret på Indiakaj tæt på Østerport i København. Vores bureau er i hastig vækst, og i både 2018, 2019 og 2020 er vi udnævnt som Gazelle af Børsen. Siden vi åbnede dørene i sommeren 2011, har vi haft travlt med at positionere os ved målrettet at levere digital marketingstrategisk rådgivning til vores kunder samt projektledelse af større marketing- og udviklingsopgaver. Vi er unikke i Danmark, idet vi er 100 % danskejede, og vi er således uafhængige af udenlandske reklamebureaukoncerner og deres økonomiske interesser.

Vi løser typisk opgaver for danske kunder, men vi får flere og flere opgaver andre steder i Europa. Flere af vores kunder er markedsledere i deres branche og nogle er blandt de største brands i landet. Vi går meget op i at skabe en god stemning i dagligdagen, udfordre og komplimentere hinanden fagligt samt at skabe gode og tætte relationer til vores kunder og andre forretningspartnere. Du vil blive en del af et ungt team med et godt fællesskab, hvor en lattermild frokost og en hyggelig fredagsøl ofte er en del af hverdagen.

Ansøgning

Du kan søge stillingen via LinkedIn’s Easy Apply funktion.

Vi afholder samtaler løbende.

Interesseret?

Off-road.jpg
OFF_ROAD_FP_ BG-img.png

HAR I EN IDÉ?

Fortæl os om den!

Vi hjælper med at realisere jeres digitale idéer