Image1_edited_edited_edited_edited_edite

SoMe Manager & 
Team Lead

 

SoMe Manager & Team Lead

København, November 2021

OFF ROAD søger en SoMe Manager & Team Lead til vores Content & Communications afdeling.

 

Stillingen indebærer det overordnede faglige ansvar for udvikling af indhold og kommunikation på tværs af alle vores kunder. Dette betyder høj fokus på at sikre kvaliteten af al det indhold, der udarbejdes for kunderne, herunder grammatisk korrekte tekster, samt billeder og video i høj kvalitet til bl.a. sociale medier, websites og mails. Det inkluderer også ansvaret for, at al kommunikation er on-brand for de enkelte kunder.

 

Stillingen er normeret til 37 timer per uge og kan tiltrædes hurtigst muligt.

 

 

Din profil

  • Du skriver 100 % fejlfrit på både engelsk og dansk, mens du er grundig og lynhurtig til at fange alle komma- og grammatikfejl, inden opgaver leveres videre

  • Du har minimum tre års erfaring med SoMe og digitalt contentarbejde – enten fra bureau eller fra en marketingafdeling

  • Du skal gerne være god til hurtigt og intuitivt at sætte dig ind i nye systemer og platforme

  • Du er struktureret, analytisk, talstærk og overbevisende i præsentationer og diskussioner

  • Du er omstillingsparat og tilpasser dig de behov og ønsker, som kunder og forretning stiller

  • Du er målrettet, ambitiøs, loyal, ansvarsfuld, udadvendt og har godt humør

  • Du har god erfaring med hele Microsoft Office-pakken

 

Endelig er det også vigtigt, at du prioriterer sammenholdet på din arbejdsplads højt. Vi går nemlig meget op i at skabe en god stemning i dagligdagen, udfordre og komplimentere hinanden fagligt samt at skabe tætte og ikke mindst lange relationer med vores kunder og andre forretningspartnere.

 

Ansøgning

Om OFF-ROAD

OFF ROAD er et digitalt strategisk bureau med services og kompetencer inden for alt fra rådgivning om forretningsstrategi, scoping af digitale projekter, digital projektledelse, samt medie- og marketingopgaver. Vi arbejder for kunder i flere lande og i alle slags industrier, fra restaurations- og underholdningsbranchen til bilsalg og finansielle ydelser.

OFF ROAD har nu i tre år i træk – i 2018, 2019 og 2020 – modtaget Børsens Gazellepris.

Vi er unikke i Danmark idet vi er 100% danskejet, og således uafhængige af udenlandske reklamebureau koncerner og deres økonomiske interesser. Vi løser typisk opgaver for danske kunder, men får flere og flere opgaver i Europa.

Vi går meget op i at skabe en god stemning i dagligdagen, udfordre og komplimentere hinanden fagligt, samt at skabe gode, og tætte relationen til vores kunder og andre forretningspartnere. Vi har et stærk fællesskab kollegaerne imellem og har ofte sociale arrangementer, både på og udenfor kontoret. Vi tilbyder desuden både sund frokostordning og frugtordning.

Interresseret?

OF baggrund.jpg
OFF_ROAD_FP_ BG-img.png

HAR I EN IDÉ?

Fortæl os om den!

Vi hjælper med at realisere jeres digitale idéer