top of page

HVAD VI LAVER

Sociale medier

Vil I skabe synlighed på de sociale medier?

OFF ROAD kan hjælpe jer med at nå professionelt ud på sociale medier, som Facebook, Instagram, LinkedIn, Youtube, etc. Som socialt mediebureau har vi kompetencerne til at udarbejde en strategi, som kan hjælpe med at eksponere jeres virksomhed til specifikke målgrupper. Vi udvikler indhold og poster kreative opslag, opsætter annoncer og allokerer budgetter optimalt, så I får mest muligt ud af jeres investeringer.

Strategiudvikling

Vi hjælper med at udvikle strategien bag jeres annoncering på de sociale medier og jeres sociale medie-opslag. Vi identificerer de rigtige målgrupper, den bedste tone-of-voice, jeres kernebudskab og udvikler en plan for indhold til fremtidige opslag og/eller annoncer.

Kreativt materiale

Vi ved, hvad der virker! Baseret på splittests og tidligere erfaringer, kan vi hjælpe jer med at skabe fængende kreativer og skrive skarpe tekster til jeres annoncer og opslag. Vi skaber en rød tråd ved at sikre, at det kreative materiale stemmer overens med jeres brand og budskab.

Eksekvering og annoncering

Det kan være svært at navigere rundt på de sociale medieplatforme. Med vores indgående kendskab til fx Facebook Business Manager kan vi hjælpe jer med at poste jeres opslag korrekt og opsætte annoncer, der rammer de rigtige målgrupper og opfylder jeres specifikke mål.

Vil I øge jeres eksponering på Google?
- GOOGLE ADS

Vil I øge mængden af organisk trafik til jeres website
- SEO

Har I brug for mere hjælp?

HAR I EN IDÉ?

Fortæl os om den!

Vi hjælper med at realisere jeres digitale idéer

bottom of page