top of page
Image1_edited_edited_edited_edited_edite

Studentermedarbejder

 

København, Juni 2024
 

Vi har rigtig travlt i OFF ROAD og derfor søger vi en studentermedarbejder, som har cirka 2-3 år tilbage af studiet og som vil træde ind i en ansvarsfuld og krævende stilling på et digitalt marketingbureau.

Hvis du er i gang med at uddanne dig inden for marketing, kommunikation og digitale medier og går målrettet efter en karriere inden for dette felt, så er denne stilling måske noget for dig.

 

Opgaverne spænder bredt over flere discipliner inden for digital medie-og marketing.

 

Om stillingen

 

Som studentermedarbejder vil du blandt andet komme til at arbejde med udarbejdelse af kommunikation til sociale medier samt opsætning, optimering og kampagnestyring af digitale kampagner. Derudover vil stillingen indebære arbejde med e-mailmarkedsføring, diverse rapporteringsopgaver samt markedsresearch.

Ud over disse opgaver vil der også være enkelte praktiske opgaver på kontoret.

 

OFF ROAD arbejder med kunder i forskellige brancher, og du vil derfor få mulighed for at udvikle dine kompetencer i et alsidigt miljø, hvor alle bidrager til at nå i mål med opgaverne. Derudover vil du opleve, at hverdagen i OFF ROAD er varierende og at der ikke er to dage, som er ens.

 

Vi søger derfor en ambitiøs og målrettet medarbejder, som trives i et dynamisk og til tider hektisk miljø med en stejl læringskurve inden for digital markedsføring. Samtidig vil stillingen give dig mulighed for at vise dine evner med henblik på en mulig fuldtidsansættelse efter studiet.

 

Stillingen som studentermedarbejder er på ca. 15 timer per uge og kan tiltrædes snarest muligt. Vi er fleksible mht. arbejdstider – ikke mindst i forbindelse med travle eksamensperioder.

 

Din profil

  • Du har cirka 2-3 år tilbage af en relevant marketinguddannelse, f.eks., Cand. merc., Cand.merc.(kom), Cand.merc. EMF, E-business, KEA, ITU eller lignende.

  • Du har interesse for digitale medier, kommunikation og markedsføring samt brugen af data som fundament for strategi og optimering

  • Du er god til at skrive på både dansk og engelsk – uanset om det er til SoMe, web, mail eller noget helt fjerde

  • Du er analytisk, struktureret og arbejder hjemmevant i Excel og PowerPoint

  • Du motiveres af at arbejde i et dynamisk miljø, er omstillingsparat og tilpasser dig de behov og ønsker, som kunder og forretning stiller

  • Du er engageret, ambitiøs, proaktiv, ansvarsfuld, udadvendt og har godt humør

Ansøgning

Du kan søge stillingen via LinkedIn's Easy Apply funktion eller ved at sende en e-mail til job@offroadglobal.com med din motivation og et CV.

Om OFF ROAD

OFF ROAD er et digitalt strategisk bureau i hastig vækst og udnævnt til Gazelle af Børsen hele tre gange i træk. Vores opgaver spænder fra rådgivning omkring digital forretningsstrategi til scoping, projektledelse og eksekvering af digitale projekter over til medie-marketing ydelser, herunder SoMe, kommunikations- og mediestrategi, planlægning, indkøb og optimering af annoncering. Vi arbejder for kunder i flere lande og i alle slags industrier, fra restaurations- og underholdningsbranchen til bilsalg og finansielle ydelser.

 

Vi er unikke i Danmark idet vi er 100% danskejet, og således uafhængige af udenlandske reklamebureau koncerner og deres økonomiske interesser. Vi løser typisk opgaver for danske kunder, men får flere og flere opgaver i Europa og nu også USA.

Hos OFF ROAD går vi op i proaktivitet og ansvarstagen samt kontinuerlig faglig udvikling. Vi går meget op i at skabe en god stemning i dagligdagen, udfordre og komplimentere hinanden fagligt, samt at skabe gode, og tætte relationen til vores kunder og andre forretningspartnere. Vi har et godt arbejdsmiljø, sammenhold og fællesskab kollegaerne imellem og har ofte sociale arrangementer, både på og udenfor kontoret. Vi tilbyder desuden både sund frokostordning og frugtordning.

Studentermedarbejder

Interesseret?

Off-road.jpg
OFF_ROAD_FP_ BG-img.png

HAR I EN IDÉ?

Fortæl os om den!

Vi hjælper med at realisere jeres digitale idéer

bottom of page