top of page

Digital forretningsstrategi: ALD Carmarket

Digital Forretningsstrategi: ALD Carmarket

I al beskedenhed har OFF ROAD været en afgørende faktor i den digitale forandring af hele brugtbils markedet i Danmark. Med fokus på at gøre bilkøb for private på Nettet så simpelt og transparent som muligt, har vi udviklet en webshop til ALD, der var – og fortsat er – revolutionerende for salg og køb af brugte biler.

KUNDE:

ALD Automotive

WEBSITE:

Webshoppen www.aldcarmarket.dk

SERVICES:

OFF ROAD er ansvarlig for strategi, projektledelse, scoping, analyse og al markedsføring.

qigo4.png

01

Udfordring

Briefen til OFF ROAD var – kort fortalt – at gøre køb af en brugt bil på Nettet, så simpelt, som at købe et par jeans. Forskellen var dog at varerne på ALD’s hylde koster lidt mere, er lidt større og iøvrigt at alle er unikke – hver eneste brugte bil findes der nemlig kun én af. Derudover har nogle af varerne fået lidt patina igennem tiden. Hele markedet er stærkt reguleret og vi skulle udvikle tre måder at finansiere købet på. Og ingen havde gjort det før.

02

Løsning

Vi udviklede en webshop hvor transparens og brugeroplevelse er højeste prioritet. Med inspiration fra hvordan rejsebranchen lykkedes med at sælge både “kolde fakta” og “drømme”, har vi bygget en e-commerce platform, som både præsenterer alle bilen’s tekniske specifikationer og samtidig er visuelt flot, med store 360 graders billeder af bilen. Ved få klik har man fundet den rigtige bil, valgt en finansiering metode, og bestilt leveringen hjem til hoveddøren.

qigo3.png
qigo2.png

03

Resultater

Reaktionen på det nye danske webshop overgik alle forventninger. ALD gik førrest i digitaliseringen og e-commerce udviklingen af brugtbilsmarkedet i Danmark, og i dag er websitet fortsat hele branchens benchmark for salg af biler på Nettet. Intet mindre. Udover en stadig stigende andel af online salg, så er den danske platform siden blevet implementeret i Portugal, Spanien, og Tyskland.

OFF_ROAD_FP_ BG-img_edited.jpg

HAR I EN IDE?

Fortæl os om den!

Vi hjælper med at realisere jeres digitale idéer

bottom of page