top of page

HVAD VI LAVER

Digital forretningsstrategi

Har I brug for hjælp til at definere og eksekvere jeres digitale strategi?

I ved, at I kan få mere ud af jeres forretning, men har brug for hjælp til at identificere optimeringsområder med højt forretningspotentiale, nye digitale kunderejser, drive digital omstilling i organisationen, samt understøtte eksekveringen af digitale strategi på tværs af hele organisationen.

DIGITALE MULIGHEDER OG PRIORITETER

Med tiden vil du integrere hele den digitale værktøjskasse, men det er nødvendigt først at prioritere nuværende indtægtskilder samt lavthængende frugter blandt de digitale muligheder. Din bekymringer går på hvilke digitale værktøjer der fungerer bedst, hvor det er bedst at investere samt hvordan du undgår fejltagelser. Du vil gerne være forsigtig, men indser samtidigt at det er tid til forandring.

DATA I MIDTEN AF ALLE KONTAKTPUNKTER
Du ønsker at forstå dine kunders behov og placere data centralt ift. håndtering af kontaktpunkter mellem dig og dem. Du ønsker at automatisere arbejdsgange og processer. Du ønsker at gå målrettet efter nye niche-segmenter, måle effekten og bruge data til event-baseret markedsføring. Du ønsker ovenikøbet at minimere churn ved at gøre dit brand relevant igen på kunderejsen.

LEDELSE AF DIGITAL OMSTILLING

Du skal tage stilling til nye interne rekrutteringer, nye eksterne partnerskaber og målsætningen for jeres digitale kompetenceniveau. I er bekymrede over konkurrenternes digitale evner, håndtering af GDPR, IT infrastruktur og e-commerce-jura. Du og din HR afdeling har brug for hjælp til hele den digitale omstillingsproces, enten kortvarigt eller hele vejen.

Har I andre behov?

Har I brug for mere effektiv digital eksponering?
- DIGITALE MEDIER OG MARKETING

Har I brug for hjælp til at lede og administrere et digitalt webprojekt?
- WEB PROJEKTLEDELSE

Har I brug for hjælp til at vælge digitale partnere, værktøjer eller platforme?
- SCOPING AF DIGITALE PROJEKTER

HAR I EN IDÉ?

Fortæl os om den!

Vi hjælper med at realisere jeres digitale idéer

bottom of page