top of page

HVAD VI LAVER

Digitale Medier & Marketing

Har I brug for mere effektiv digital eksponering?

I har ambitioner om en effektiv marketingindsats, men opnår ikke de ønskede resultater med jeres nuværende marketing set-up. Vi kan arbejde som jeres bureau eller som jeres eksterne marketingsafdeling og således sikre, at arbejdet udføres af specialister med stor digital indsigt og baseret på data. Vi udvikler medieplaner, marketing automation, indhold til sociale medier, SEM, SEO, kommunikation og kreativer.

Det er en udfordring at navigere i det brede spektrum af digitale medier og muligheder, mens du forsøger at sikre din forretningsstrategi og imødekomme jeres digitale målsætninger. Vi har stor erfaring med en langsigtet og holistisk tilgang til medieplanlægning såvel som indkøb af annonceplads i online og offline medier.

MÅLRETNING OG SEGMENTERING

Det første skridt ift. succesfuld marketing er at kende jeres målgruppe. Dernæst er det vigtigt at jeres budskab rammer de rigtige personer på det rigtige tidspunkt, via de rigtige kanaler. Med vores store erfaring og via data og analyser hjælper vi jer med at nå jeres potentielle kunder mest effektivt.

KAMPAGNE EKSEKVERING

Vi ved, hvad der virker, når det handler om eksekvering af jeres kampagner. Vores anbefalinger er drevet af data og vi går altid den ekstra mil for at kampagnerne bliver så effektive som mulige. Vi sikrer tæt monitorering og grundig optimering af jeres digitale kampagner, og indsamler altid løbende viden for at sikre at jeres næste kampagne bliver endnu bedre.

MEDIESTRATEGI OG PLANLÆGNING

Har I andre behov?

Har I brug for hjælp til at vælge digitale partnere, værktøjer eller platforme?
- SCOPING AF DIGITALE PROJEKTER

Har I brug for hjælp til at lede og administrere et digitalt webprojekt?
- WEB PROJEKTLEDELSE

Har I brug for hjælp til at definere og eksekvere jeres digitale strategi?
- DIGITAL FORRETNINGSSTRATEGI

HAR I EN IDÉ?

Fortæl os om den!

Vi hjælper med at realisere jeres digitale idéer

bottom of page