top of page

KOMPETENCER

Google Ads

Vil i øge jeres eksponering på Google?

I har helt styr på jeres virksomhed, men I har svært ved at nå ud til de mest relevante potentielle kunder på Google. Lyder det bekendt? Som certificeret Google Ads-partner kan OFF ROAD hjælpe jer med at sprede jeres budskab på Google på den mest optimale måde.

sheet-pencil.png

Google Ads-strategi

Hvordan udarbejder I den rigtige strategi med de rigtige søgeord og den rigtige tekst til at nå ud til de kunder, der er relevante? Lad os hjælpe jer med at lægge en Google Ads-strategi, der rammer den rigtige målgruppe lige præcis på det tidspunkt, hvor de selv leder efter en virksomhed, et produkt eller en service som jeres – måske endda uden de selv ved det.

settings.png

Kampagneopsætning

Det kan være svært at navigere på Google Ads-platformen og oprette kampagner og annoncer korrekt, så de når ud til den rigtige målgruppe på det rette tidspunkt. Vi kan hjælpe jer med opsætning af jeres Google Ads-kampagner med den rigtige målretning, det mest optimale allokerede budget, de bedste bud og de mest relevante søgeord.

mixer-alt_02.png

Optimering af annoncer

Hvordan sikrer I, at jeres Google Ads-annoncer virker og altid maksimerer udbyttet? Vi kan hjælpe jer med kontinuerlig optimering og justering af bud, tekster og søgeord, så I får mest ud af annoncerne til enhver tid. Vi holder øje med kampagnernes performance dagligt og foretager de ændringer, der skal til, for at I får mest ud af jeres investering.

Har I brug for mere hjælp?

Vil I skabe synlighed på de sociale medier?
- SOCIALE MEDIER

Vil I øge mængden af relevant trafik til jeres website?
- SEO

Brug for hjælp til at scope og drive jeres digitale projekter?
- SCOPING OG PROJEKTLEDELSE

Vil I forbedre relationen til jeres eksisterende og potentielle kunder?
- MARKETING AUTOMATION

HAR I EN IDÉ?

Fortæl os om den!

Vi hjælper med at realisere jeres digitale idéer

bottom of page