top of page

VI VOKSER

Bliv en del af teamet

Ledige stillinger:

10. juli 2024

Ledig stilling: Junior Account Manager

Vi søger en Junior Account Manager til varetagelse af diverse opgaver for udvalgte kunder. Arbejdet omhandler bl.a. planlægning og eksekvering af annoncekampagner på diverse digitale platforme, koordinering af content udvikling til SoMe, udarbejdelse af web og e-mail aktiviteter, samt evaluering og rapportering.

Læs mere her

18. juni 2024

Ledig stilling: Studentermedhjælper

Vi har rigtig travlt i OFF ROAD, og derfor søger vi en studentermedarbejder, som har cirka 2-3 år tilbage af studiet og som vil træde ind i en ansvarsfuld og krævende stilling på et digitalt marketingbureau.

Læs mere her

Frynsegoder & fordele

ikon-OR-.komp-8.png

Personlig udvikling og uddannelse

Vi er nysgerrige og stræber altid efter at have den nyeste viden samt være førende inden for brugen af digitale værktøjer. Derudover lægger vi stor vægt på vidensdeling
og uddannelse af vores medarbejdere.

Super socialt miljø

Du bliver del af en blandet gruppe af kollegaer med høj arbejdsmoral. Dog skal det også være sjovt at gå på arbejde. En fredagsøl efter arbejde og sjove sociale arrangementer er meget værdsat hos os.

People.png

Teamwork

Teamet og samarbejdet er den vigtigste del af virksomheden, og vi gør brug af vores mange forskellige kompetencer i alle dele af arbejdet med at optimere både interne og eksterne processer og services.

case_bag.png

Dedikation og ansvar

Vi tror ikke på siloer og små kongedømmer. Vi har en flad organisationsstruktur hvor kompetencer og engagement er vigtigere end hierarki. Det resulterer i dedikation og ansvarstagen på projekter fra den første dag.

bottom of page