VI VOKSER

Bliv en del af teamet

Ledige stillinger:

Maj 2022:

Digital Media Specialist:

OFF-ROAD søger en Digital Media Specialist til arbejdet med digital medieplanlægning og digitale kampagner. Erfaring med kampagneeksekvering på digitale medier som SoMe, Google Ads eller bannerannoncering, samt systemer som Google Analytics er ikke et krav, men en fordel. Du skal dog gerne være god til hurtigt og intuitivt at sætte dig ind i nye systemer og platforme. Du bør være talstærk og analytisk og endelig skal du være god til at holde mange bolde i luften samtidig.

Læs hele opslaget her

Maj 2022:

Digital Marketing Specialist:

Stillingen som Digital Marketing Specialist er en ansvarsfuld stilling indenfor digitale og sociale medier.

Arbejdet omhandler planlægning og udarbejdelse af content og kommunikation til SoMe, samt arbejde med opbygning og eksekvering af effektive marketing automation setups.

Læs hele opslaget her

Frynsegoder & fordele

ikon-OR-.komp-8.png

Personlig udvikling og uddannelse

Vi er nysgerrige og stræber altid efter at have den nyeste viden samt være førende inden for brugen af digitale værktøjer. Derudover lægger vi stor vægt på vidensdeling
og uddannelse af vores medarbejdere.

Super socialt miljø

Du bliver del af en blandet gruppe af kollegaer med høj arbejdsmoral. Dog skal det også være sjovt at gå på arbejde. En fredagsøl efter arbejde og sjove sociale arrangementer er meget værdsat hos os.

People.png

Teamwork

Teamet og samarbejdet er den vigtigste del af virksomheden, og vi gør brug af vores mange forskellige kompetencer i alle dele af arbejdet med at optimere både interne og eksterne processer og services.

case_bag.png

Dedikation og ansvar

Vi tror ikke på siloer og små kongedømmer. Vi har en flad organisationsstruktur hvor kompetencer og engagement er vigtigere end hierarki. Det resulterer i dedikation og ansvarstagen på projekter fra den første dag.