top of page

VI VOKSER

Bliv en del af teamet

Ledige stillinger:

Client Service Director

Marts 2023

Er du en lederprofil med solid generalist baggrund inden for strategisk digital marketing? Og kan du drive og udvikle digitale projekter sammen med OFF ROADs kunder og samarbejdspartnere?

OFF ROAD er i udvikling såvel i Danmark som internationalt og har opnået en størrelse og kompleksitetsgrad, der gør det nødvendigt at styrke eksekverings- og ledelseskraften. 

Læs mere her.

Frynsegoder & fordele

ikon-OR-.komp-8.png

Personlig udvikling og uddannelse

Vi er nysgerrige og stræber altid efter at have den nyeste viden samt være førende inden for brugen af digitale værktøjer. Derudover lægger vi stor vægt på vidensdeling
og uddannelse af vores medarbejdere.

Super socialt miljø

Du bliver del af en blandet gruppe af kollegaer med høj arbejdsmoral. Dog skal det også være sjovt at gå på arbejde. En fredagsøl efter arbejde og sjove sociale arrangementer er meget værdsat hos os.

People.png

Teamwork

Teamet og samarbejdet er den vigtigste del af virksomheden, og vi gør brug af vores mange forskellige kompetencer i alle dele af arbejdet med at optimere både interne og eksterne processer og services.

case_bag.png

Dedikation og ansvar

Vi tror ikke på siloer og små kongedømmer. Vi har en flad organisationsstruktur hvor kompetencer og engagement er vigtigere end hierarki. Det resulterer i dedikation og ansvarstagen på projekter fra den første dag.

bottom of page