top of page

HVAD VI LAVER

SEO

Vil I øge mængden af relevant organisk trafik til jeres website?

SEO står for Search Engine Optimization – og det er lige netop det, vi kan. Vi kan optimere din virksomheds synlighed på resultatsiderne for søgemaskiner som Google og Bing. På den måde hjælper vi jer med at øge mængden af relevant og organisk trafik til jeres website.

Teknisk analyse

Det sker ofte at et website ikke vises på Google, selvom man søger efter et relevant navn, et produkt eller en service. Vi hjælper jer med at identificere de tekniske fejl, der mindsker jeres synlighed på søgemaskinerne. Derudover identificerer vi de søgeord, der er relevante for jeres website, analyserer jeres indhold og trafik samt tracker jeres brugeres adfærd for kontinuerligt at optimere jeres søgemaskinesynlighed.

Implementering og teknisk opsætning

Når de tekniske fejl er blevet identificeret, hjælper vi jer med at implementere de tekniske ændringer, der er nødvendige for at optimere synligheden jeres website og den generelle organiske trafik. Derudover er den tekniske opsætning af jeres website vigtig, da søgemaskinerne skal kunne læse og forstå indholdet, for at jeres website kan komme i betragtning til at blive vist på søgeresultatsiderne. Det kan vi også hjælpe jer med.

Indholdsudvikling

For at sikre at jeres virksomhed får en høj organisk placering på diverse søgemaskiner, er indholdet på sitet særdeles vigtigt. Vi kan hjælpe jer med at planlægge og skrive relevant indhold, der tager udgangspunkt i jeres målgruppe. Jo højere relevans og kvalitet indholdet har, desto mere autoritet bliver websitet belønnet med af fx Google. Dette er vigtigt for at få en høj placering hos søgemaskinerne.

Har I brug for mere hjælp?

Vil I skabe synlighed på de sociale medier?
- SOCIALE MEDIER

Vil I øge jeres eksponering på Google?
- GOOGLE ADS

HAR I EN IDÉ?

Fortæl os om den!

Vi hjælper med at realisere jeres digitale idéer

bottom of page