top of page

KOMPETENCER

Marketing Automation

Vil I automatisere og forbedre relationen til jeres kunder?

Marketing Automation hjælper med at skabe loyale kunder samt optimere og styrke kommunikationen til potentielle kunder. Vi hjælper jer med at mappe alle  kundetouchpoints, udvikle en strategi, der rammer jeres eksisterende og potentielle kunder på det helt rigtige tidspunkt i deres købsrejse og skrive fængende e-mailtekster, der omdanner leads til kunder og kunder til andengangskunder. Marketing Automation automatiserer, udbygger og fastholder relationer mange år frem.

geolocalize.png

Strategiudvikling og touchpoints

Vi hjælper jer med at identificere de touchpoints, der har størst potentiale for at omdanne overvejelser til køb og gode købsoplevelser til genkøb. Leads og kunder skal rammes på det helt rigtige tidspunkt og mails skal udløses af de helt rigtige handlinger. Her er relevans nøgleordet, som vi ikke går på kompromis med. Vi hjælper jer med at udvikle en strategi for Marketing Automation og indsamle de relevante permissions.

mail-open-text.png

Produktion af mailflows og indhold

Hvordan opbygger I mailflows, der lige præcis rammer ‘the sweet spot’ mellem en effektiv frekvens og rungende relevans? Af erfaring ved vi, hvad der virker. Vi hjælper jer med at udvikle et stærkt mailflow med interessant, relevant og målrettet kommunikation. Og så skriver vi teksterne og designer alle mails, så de passer til jeres brand.

Monitorering.png

Monitorering og optimering

Ved at monitorere maildata og analysere mailudsendelsernes performance kan vi guide jer til at opnå det fulde udbytte af Marketing Automation. Vi splittester og optimerer helt ned til mindste detalje med et konstant fokus på relevant og vellykket kommunikation samt høje åbnings- og klikrater, der giver jer en fordel blandt eksisterende og potentielle kunder.

Har I brug for mere hjælp?

Vil I skabe synlighed på de sociale medier?
- SOCIALE MEDIER

Vil I øge mængden af relevant trafik til jeres website?
- SEO

Brug for hjælp til at scope og drive jeres digitale projekter?
- SCOPING OG PROJEKTLEDELSE

Har I brug for hjælp til at omdanne data til brugbar strategi?
- DATA & WEBANALYSE

Brug for hjælp til at drive jeres digitale projekter?
- WEB PROJEKTLEDELSE

HAR I EN IDÉ?

Fortæl os om den!

Vi hjælper med at realisere jeres digitale idéer

bottom of page