top of page

KOMPETENCER

Data & Webanalyse

Brug for hjælp til tracking af data og web analyse?

Jeres virksomhed investerer i det digitale, men I har svært ved at opnå de ønskede resultater. Ved at bruge data som udgangspunkt kan vi udvikle viden, som er essentiel for optimering af jeres resultater. Vi arbejder med opsætning af tracking på tværs af jeres digitale kanaler, og sikrer at data fra f.eks. Google Analytics, bruges til at maksimere jeres digitale ROI!

Fakta

Vi arbejder med kolde, hårde fakta frem for antagelser. Det er vigtigt for os at basere vores beslutninger på data til forskel for mavefornemmelser. Lad os hjælpe jer med at kaste lys over jeres digitale investeringer.

Optimering

Den digitale arena er under konstant forandring. Hvad, der virker i dag, virker ikke nødvendigvis i morgen. Derfor er optimering et af de vigtigste led i at skabe værdi på baggrund af jeres digitale investeringer.

RAPPORTERING

Data er ikke nødvendigvis lig med viden. Lad os hjælpe jer med at udarbejde værdifulde, præcise og relevante rapporter, som gør det muligt for jer at tage informerede og velbegrundede beslutninger baseret i data.

Skal I bruge hjælp til andre ting?

Brug for hjælp til at gøre jeres forretning digital?
- DIGITAL FORRETNINGSSTRATEGI

Brug for mere digital synlighed?
- DIGITALE MEDIER OG MARKETING

Brug for hjælp til at drive digitale projekter?
- WEB PROJEKTLEDELSE

HAR I EN IDÉ?

Fortæl os om den!

Vi hjælper med at realisere jeres digitale idéer

bottom of page