top of page

HVAD VI LAVER

Webprojektledelse

Har I brug for hjælp til at lede og administrere et digitalt webprojekt?

I ved allerede, hvilke digitale idéer I gerne vil føre ud i verden, men I mangler de tekniske kompetencer til at lede og administrere udviklingsprocessen. Overlad ansvaret til os og lad os styre processen. Vi sikrer resultater af høj kvalitet, der imødekommer alle jeres behov og målsætninger.

TID & RESOURCE STYRING

Det er ikke altid nemt at få alle de forskellige delelementer i en udviklingsproces til at gå op i en højere enhed på samme tid. Korrekt tid og ressourcestyring er en af de vigtigste faktorer ift. at opnå succes som digital projektleder. Vi kender faldgrupperne og ved, hvordan de skal håndteres ift. rettidigt at indfri målsætningerne for jeres digitale projekter.

BRUGERVENLIGHED & TEST

Er jeres digitale løsning designet til at give den bedst mulige brugeroplevelse? Uanset om vi taler om et nyt website, en ny landingsside elle en app, kan vi hjælpe med at sikre netop dét. Vi tager ansvaret for jeres digitale opgaver og gennemfører omfattende tests af brugeroplevelser for at sikre, at jeres produkt lever op til både tekniske og brugerhenvendte standarder.

RAPPORTERING

Vi ved, det kan være svært at engagere resten af organisationen samt eksterne stakeholders i udviklingen af jeres digitale projekter. Vi hjælper med skabe fokus på – og sætter to streger under – de digitale resultater, I skaber, og så hjælper vi med at kommunikere disse til både interne og eksterne nøglemedarbejdere med succes.

Skal I bruge hjælp til andre ting?

Har I brug for hjælp til at vælge digitale partnere, værktøjer eller platforme?
- SCOPING AF DIGITALE PROJEKTER

Har I brug for mere effektiv digital eksponering?
- DIGITALE MEDIER OG MARKETING

Har I brug for hjælp til at definere og eksekvere jeres digitale strategi?
- DIGITAL FORRETNINGSSTRATEGI

HAR I EN IDÉ?

Fortæl os om den!

Vi hjælper med at realisere jeres digitale idéer

bottom of page