top of page

HVAD VI LAVER

Scoping af digitale projekter

Har I brug for hjælp til at vælge digitale partnere, værktøjer eller platforme?

I vil gerne være en del af den digitale fremtid, men har brug for hjælp til at nå derhen. En af vores stærkeste kompetencer ligger i at beskrive de digitale initiativer, som passer til netop jeres virksomhed og strategi. Vi hjælper jer med at vælge nye partnere, CMS-systemer, digitale platforme og værktøjer der passer bedst til jeres forretningsmæssige behov, samt hjælper med at allokere jeres budget og tid, for at maksimere jeres digitale udbytte.   


OVERSÆTTELSE AF JERES MÅLSÆTNINGER

Det kræver en god forståelse for jeres forretning og målsætninger, for korrekt at kunne oversætte disse til konkrete eksekverbare milepæle i udviklingsplanerne. Vi forstår forretningsstrategi og er flydende i tech-talk, men endnu vigtigere forstår vi at forbinde de to for at sikre at udviklingsopgaven bliver en succes.

DIGITALE PARTNERE & PLATFORME

Det kan være en udfordring at vælge de rigtige samarbejdspartnere til dit digitale projekt. De fleste webbureauer har specialiceret sig i udvalgte platforme og teknologier. Vi samarbejder med en bred vifte af partnere, og har forståelse for at det rigtige match er afgørende for at nå i mål med jeres projekt både effektivt og rettidigt.


TECH-SCOPING & TREDJEPARTS VÆRKTØJER

Der findes talrige tekniske løsninger. Derfor er det afgørende at forstå forretningens behov og de mange muligheder som eCommerce platforme, CMS systemer eller CRM værktøjer tilbyder. Det rigtige valg af teknologi kan have afgørende betydning. Det forkerte valg kan i fremtiden blive en dyr omgang. Vi hjælper med at træffe det rigtige valg.

Har I andre behov?

Har I brug for hjælp til at definere og eksekvere jeres digitale strategi?
- DIGITAL FORRETNINGSSTRATEGI

Har I brug for hjælp til at lede og administrere et digitalt webprojekt?
- WEB PROJEKTLEDELSE

Har I brug for mere effektiv digital eksponering?
- DIGITALE MEDIER OG MARKETING

HAR I EN IDÉ?

Fortæl os om den!

Vi hjælper med at realisere jeres digitale idéer

bottom of page